Olipa kerran...

B0003294-2.jpg

Olen haaveillut omasta foorumista, siitä lähtien kun tutustuin Sinkkuelmää TV-sarjaan. Carrien kirjoittaman kolumnin pohdinnat olivat silloin kovinkin syvällisiä. Samalla haaveilin elämästä suurkaupungin sykkeessä. Nyt melkein kaksikymmentä vuotta myöhemmin, päätin toteuttaa oman unelmani. En lähtisi vertaamaan omaa arkeani Carrien elämään, mutta uskon, että meillä kummallakin on palo pohtia naiseutta osana elämää.

Olen aikaisemmilta ammateiltani hiusmuotoilija ja meikkaaja-maskeeraaja. Elin ja hengitin muoti- ja kauneusalaa vajaan kymmenisen vuotta, jonka aikana työskentelin assistenttina muun muassa meikkaajille, kauneuskonsulenttina, yrittäjänä sekä vaatekaupan myyjänä. Harmikseni allergisoituminen rajoitti työskentelyä kampaajana. Tämän myötä koin tarvitsevani täydellistä irtiottoa alasta. Päätin lähteä opiskelemaan sosionomiksi.

Kului kaksi vuotta ja mielenkiinto vanhaa työtäni kohtaan heräsi sisälläni. Huomasin myös nuoruuden epävarmuuden karisevan, kun ikäni alkoi lähestyä kolmeakymmentä. Koin itseni upeaksi, kauniiksi ja seksikkääksi aikuiseksi naiseksi. Löysin omaan tyyliini ja aloin myös rakastaa kroppaani kurveineen kaikkineen.

Aloin miettiä, kuinka pystyisin yhdistämään vanhan ammattiani sekä uutta osaamistani tulevasta ammatistani. Muutos omassa itsetunnossa oli niin valtava, että halusin että jokainen nainen voisi kokea saman. Noin vuoden pohdinnan ja suunnittelun jälkeen syntyi ajatus blogista, jossa käsitellään kauneutta, muotia sekä naiseutta intohimolla ja vilpittömällä innolla.

Osa saattaa miettiä mistä blogin nimi syntyi. Curvilicious tarkoittaa vartaloa, jossa muodot ovat oikeissa kohdissa. Sana on ylistävä ja kehuva, eikä sitä käytetä halventavassa yhteydessä. Mielestäni suomenkielessä vastaavaa sanaa ei ole. Helsinki taas on minulle rakas paikka, jossa olen kokenut paljon. Koenkin, että olen kotona, kun olen Helsingissä.

Blogini on ylistys naisellisille kurveille sekä Helsingille. Toivon, että blogi olisi paikka, jonne lukijat tulisivat omana itsenään ja kuin kotiin.

My DaySatu BergströmMy Day