curvilicioushelsinki on blogi, jossa iloitaan naiseudesta. Koen että naiseus on voimavara ja mahdollisuus, josta jokaisen naisen tai naiseksi itsensä luokittelevan tulisi iloita. Blogi on poliittisesti vapaa alue, jossa kunnioitetaan yksilöä juuri sellaisena kuin hän on. Löydät blogistani kauneudenhoitoa ja muotia käsittelevien juttujen lisäksi arkeasekä naiseutta koskevia kirjoituksia.

Kehotan kaikkia lukijoita muistamaan, että tekstit pohjautuvat minun omiin ajatuksiin, mielipiteisiin tai kokemuksiini. Puhun suoraan. Siksi toivon, että lukijat osallistuvat kanssani rohkeasti keskusteluun. Kaikki mielipiteet ovat tervetulleita!

Jos blogini saa yhdenkin naisen itsetunnon kohoamaan, rakastamaan enemmän itseään tai olemaan rohkeammin oma itsensä, tämä on kaiken vaivan arvoinen.

Omistan tämän blogini kaikille ihanille, rohkeille, kauniille, itsenäisille naisille, jotka lukevat tätä blogia!

Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani!

 

ruusu2018.jpg
 
 
16122114_10155063615162871_1578629927_o.png

curvilicioushelsinki on kolmekymppisen Sadun intohimoinen projekti. Jaan elämäni puolisoni Markun kanssa, joka on suurin tukeni. Juon liikaa kahvia, enkä koskaan kieltäydy viinistä. Rakastan seurata Kardashianeita ja katsoa ihmisoikeus dokkareita. Haluasin matkustaa enemmän vielä enemmän mitä voin.


Seuraa minua myös täällä!