logo.png

 curvilicioushelsinki on blogi, jossa iloitaan naiseudesta. Koen että naiseus on voimavara ja mahdollisuus, josta jokaisen naisen tai naiseksi itsensä luokittelevan tulisi iloita. Blogi on poliittisesti vapaa alue, jossa kunnioitetaan yksilöä juuri sellaisena kuin hän on. Kirjoitan intohimoisesti elämästäni, kauneuden hoidosta ja muodista sekä naisena olemisesta. Pyrin kirjoittamaan rohkean elämän makuisesti sekä herättämään lukijoitani ajatelmaan.

Kehotan kaikkia lukijoita muistamaan, että tekstit pohjautuvat puhtaasti minun omiin ajatuksiin, mielipiteisiin tai kokemuksiini. Puhun suoraan. Siksi toivon, että lukijat osallistuvat kanssani rohkeasti keskusteluun. Kaikki mielipiteet ovat tervetulleita!

Jos saan yhdenkin lukijani rakastamaan enemmän itseään tai olemaan rohkeammin oma itsensä, on tämä kaiken vaivan arvoinen.

Omistan tämän blogini kaikille ihanille, rohkeille, kauniille, itsenäisille lukijoilleni.

Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani!

 
about me.jpg

Ota yhteyttäKiitos yhteydenotostasi ja kiinnostuksestasi curvilicioushelsinkiä kohtaan!

Panostan sosiaalisen median sisällössäni laatuun kaikessa, mitä julkaisen. Tuotan sisältöä niin suomeksi kuin englanniksikin. Haluan, että julkaisuissani on aina hyvä idea, visuaalisuudesta tinkimättä.

Kuulen mielelläni kaikista ideoistasi ja yhteistyömahdollisuuksista enemmän. Ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake!

Nimi *
Nimi